Policija

Sprečavanje nesreća provjerom na alkohol

Drägerovi uređaji za provjeru prisutnosti alkohola u dahu i uređaji za probir, kojima se koriste i kojima vjeruju mnoga tijela za provedbu zakona, brzi su, higijenski i jednostavni za uporabu. Omogućuju i pohranjivanje podataka za brz pristup prethodnim rezultatima provjera. Dräger Interlock 7000 detektor je alkohola koji se može priključiti na vozilo i sprečavati pokretanje motora ako su očitane vrijednosti previsoke, što predstavlja inovativan i pouzdan način sprečavanja vožnje osobama pod utjecajem alkohola. S odgovarajućom opremom za probir, rizik od nesreća povezanih s konzumacijom alkohola može se smanjiti, kako u društvenim tako i u radnim okruženjima.

Dräger Alcotest® 6820

Čuvanje cesta sigurnima i slobodnima od vozača pod utjecajem nepredvidiv je i vrlo stresan posao. Dräger je osmislio ručni analizator daha Alcotest® 6820 posebno za potrebe službenika za provedbu zakona. Jednostavno se upotrebljava i daje brze, pouzdane rezultate u najzahtjevnijim situacijama u kojima se možete naći, kada je svaka sekunda …

Dräger Interlock® 7000

The Dräger Interlock® 7000 is an alcohol ignition interlock device (AIID) which prevents a person under the influence of alcohol from starting the vehicle. The Interlock® 7000 has a quick start-up time. Additionally, the device can be equipped with a camera, a GPS and/or a mobile data transfer module, according to the specific customer …

Dräger Alcotest® 6000

​Dräger Alcotest® 6000 profesionalnom korisniku omogućuje brzu i preciznu provjeru prisutnosti alkohola u dahu. Mjerna tehnologija ovoga malog, prijenosnog, mjernog uređaja, jednostavnog za korištenje, već je dokazana diljem svijeta i prodana je više od 1.000.000 puta.

Dräger Alcotest® 5000

​​The Dräger Alcotest® 5000 is a professional breath-alcohol tester which detects the presence of alcohol. The high-speed breathalyser lets you perform numerous tests in no time. Its special funnel reduces the back-flow of expired air to a minimum, preventing the risk of infection to subsequent test subjects.

Dräger Alcotest® 4000

​Uređaj za analizu daha Dräger Alcotest® 4000 omogućava odgovornim vozačima pouzdan način provjere prisutnosti alkohola u dahu i jamči vožnju u skladu s propisima. Navedeno se postiže primjenom precizne tehnologije mjerenja jednake onoj kakvu upotrebljava policija: preko 30 milijuna provjera prisutnosti alkohola u dahu godišnje.