UCF 6000 Kamera

Jednostavan za upotrebu i sa jednoručnim kontrolama, ovaj fotoaparat pruža odličan kvalitet slike čak i pod najstroznijim uslovima. Udobna fotoaparat za termičku sliku Dräger UCF® 6000 karakteriše jednostavna upotreba i suštinske, inovativne funkcije.

Sigurno vidi više

Kamere za toplotne snimke firme Dräger predstavljaju dragocene alate za orijentaciju u životu kada su vatra, dima i tama otežavaju navigaciju. Održavajte svoju orijentaciju i vidite gde idete, kao i za pronalaženje osoba ili pristupnih tačaka. Pretraga i spašavanje biće u budućnosti znatno lakše i sigurnije u slučaju Dräger UCF 6000. Na osnovu potreba i zahtjeva profesionalnih timova za traženje i spašavanje, kao i vatrogasaca, moguće je još jednom optimizirati kvalitet slike, operaciju i robustnost. Rezultat je Dräger UCF 6000, nudeći nove inovativne funkcije dok je veoma jednostavan za korištenje.

Ovaj fotoaparat je pouzdan čak iu najsurovijim i najtežim okruženjima. Opremljen sa gotovo neuništivim kućištem, Dräger UCF 6000 je otporan na toplotu i lako izdržava mehaničke napore specifične za upotrebu. Zbog svoje visoke klase zaštite IP 67.